Wolfpack Basketball vinder opgøret om København i overtime.

På en råkold og regnfuld søndag eftermiddag mødtes de to Københavnske hold Stevnsgade SuperMen og Wolfpack Basketball i en fyldt Nørrebrohal. De to hold spillede om at undgå Basketligaens sidsteplads. For Wolfpack handlede kampen også om at vise, at de er i stand til at levere igennem hele kampen. Stevnsgade SuperMen havde igen Fillip Rajovic klar efter en længere skadespause. Kampens vigtighed var tydelig, da begge hold lagde ud i et intenst tempo og kampen igennem var der konstant skiftende føringer, lige til det sidste. Kampen afgøres i overtime, da den ordinære tid slutter 71-71. I overtime er det Wolfpack som er bedst og de vinder kampen 87-83 Topscorer i kampen for Stevnsgade var Matthias Seillund med 28 point mens Fillip Rajovic havde 16. Hos Wolfpack Basketball var det Edgaras Stanionis med 21 point og 7 rebounds og Durell Vinson lavede 18 point og 10 rebounds 

Startende for Stevnsgade SuperMen var Mathias Peter Seillund, Mike Flowers, Fillip Rajovic, Frederic Filsoof og Boris Vukicevic. For Wolfpack Basketball er det Durell Vinson, Michael Martin, Luciano De Souza, Edgaras Stanionis og Oliver Støh.

Kampens tip-off vindes af Durell Vinson og de første scoringer er et lay-up af ham, og skud af Michael Martin. For Stevnsgade er det tilbagevendte Fillip Rajovic med to point. Begge hold starter intensivt fra trepointslinien med begrænset succes. Efter tre minutter er det dog Stevnsgades Frederic Filsoof med en trepointsscoring. Han fejles samtidig i sit skud og sætter bonuskastet. Med 6:32 tilbage af første periode er det Stevnsgade der er front 6-4 og Griedrius Zibenas ønsker timeout.

Wolfpack Basketball har i starten af kampen svært ved at finde både nettet og de tre dommeres linje, hvilket fører til flere fejlkald. Luciano Da Souza bryder dog den tendens ved at sætte holdets første trepointsskud. Med fem minutter tilbage af kampen er Stevnsgade foran med 9-7 , hvoraf 6 af pointene for dem er sat i på straffekast. I den næste periode følger Stevnsgade SuperMen godt op på statistikken for mistede bolde, hvilket Wolfpack udnytter til at bringe sig i front med 10-9 med 3:52 tilbage af perioden og Stevnsgades træner ønsker time out.

Wolfpack kommer ud til de sidste minutter i zoneforsvar. De har held til at stoppe Stevnsgade SuperMen, men sværere ved at finde nettet, da skudene ikke vil i. Stevnsgade forsøger sig næsten udelukkende med trepointsskud. Durell Vinson blokere Mathias Seillund, der indtil nu ikke har gjort meget væsen af sig og på de efterfølgende angreb sætter Oliver Strøh sine først to point på lay-up, efterfulgt af tre point af Fillip Rajovic. Perioden slutter med to point af Wolfpacks Anders Schou til 14-14. Mest scorende er for Stevnsgade Fillip Rajovic med 5 point og for Wolfpack, Durell Vinson med 5

I anden periode er det Mathias Seillund, der starter med at vise han er ved at finde kurven. Han scorer to  gange på langskud. Oliver Strøh vil lege med og sætter et hook skud fra kanten af feltet. Durell Vinson kæmper under kurven og kan efter to minutter scorer til 18-17 til Wolfpack. Kampen forløber i det næste minutter med hurtige scoringer på turnovers fra begge hold. Med 4:44 tilbage af anden periode er stillingen 23-22 til Stevnsgade. Kampen har generelt båret præg af mange brændte skud både tæt på og langt fra kurven. Edgaras Stanionis fejles på skud og han kan på straffekast bringe Wolfpack tilbage i front med 23-24. Edgaras Stanionis er i denne periode af kampen en konstant søgende trussel mod Stevnsgades kurv. Han har 6 point i perioden. Michael Martin fortsætter med at søge mod kurven og kan bringe Wolfpack tilbage i front med 5 point af ham, til stillingen 31-27 til Wolfpack. Stevnsgade SuperMen ønsker at tale tingene igennem. Det gør de godt, da Stevnsgade kommer ud og laver to hurtige steals, der begge fører til point. Med 1:36 er det så Wolfpack der kalder time out ved stillingen 31-31

Wolfpacks Michael Martin kvitterer for pausen med sin første trepointsscoring. Perioden afsluttes med kampens til nu flotteste spil. Michael Martin finder Durell Vinson på et cut, og han kommer op i luften i et monster dunk, som kan høres helt op på de bagerste tilskuerrækker. Det vil Fillips Rajovic ikke finde sig i. Han dunker også 1. halvlegs sidste scoring i med 3 sekunder igen til 36-36 Mest scorende er Mathias Seillund for Stevnsgade med 9. For Wolfpack er det Edgaras Stanionis med 9 point, Durell Vinson og Michael Martin har 7 hver. Kampen har til nu budt på 30 trepointsforsøg, hvor Stevnsgade har ramt på 2 og Wolfpack på 3

Tredje periode lægger Edgaras Stanionis for med tre point. Mathis Seillund er hurtig på et lay-up. Han mister efterfølgende bolden til Durell Vinson, der kan lægge to point i. Mathias Seillund med tre point og Alexander Nevic ligeså, 44-43 til Wolfpack efter tre minutter. Igen er der i perioden flere mistede bolde og brændte trepointskud fra særligt Stevnsgade. De er dog steppet op i forsvaret, hvilket lønner sig, så Wolfpack har det svært under kurven. Med fire minutter tilbage er stillingen 49-46 til Stevnsgade SuperMen. Edgaras Stanionis vil det anderledes og kan udligne kampen igen med en lang trepointsscoring. Kort tid efter bringer han Wolfpack i front med to point. Stevnsgade forsøger sig med hurtigt pasningsspil, hvilken Wolfpack opsnapper og Durell Vinson kan scorer sit 14. point i kampen til Wolfpackføring på 54-49. Time out Stevnsgade. 1:50 igen.

I trejde periodes sidste sekunder forsøger Stevnsgade sig med skud fra distancen. Det fører til en enkelt scoring og perioden slutter 54-51 til Wolfpack. Mest scorende i kampen er Edgaras Stanionis med 17. Mathias Seillund har 18 for Stevnsgade.

I fjerde periode vågner Luciano De Souza op og han kan med 5 point i træk for Wolfpack, bringe holdet i front med 59-56 Efter tre minutter blokere han Alonso Brooks rent, men dommeren vil det anderledes og han og Mathis Seilund kan igen udligne kampen til 59-59 på straffekast. Fillip Rajovic sætter kort efter farten op, og Stevnsgade tager nu teten i både forsvar og angreb og Stevnsgade bringer sig foran i kampen med 63-59. Det er igen Durell Vinson som holder Wolfpack inde i kampen, da han vinder kampen mod Alonso Brooks under kurven til reducering. Med fem minutter tilbage er stillingen 64-61 til Stevnsgade. Oliver Strøh udligner kort efter på et godt spillet Wolfpack angreb, og en fri trepointsscoring til 64-64. Stevnsgade misser under kurven og Durell Vinson kan bringe Wolfpack i front igen med 66-64.

Der restere nu tre minutter af kampen og der er konstant skiftende føringer. Fillip Rajovic bringer Stevnsgade i front med 67-66. Det vil Oliver Støh anderledes og han lægger et tæt dækket lay-up i til 68-67 til Wolfpack. Han viser nu for alvor sit værd og kæmper sig først til bolden. Sætter efterfølgende en fri trepointsscoring til 71-67. Stevnsgade finder i det efterfølgende angreb Mathias Seillund på toppen, der sætter reducering i til 71-69. Kampen er nu højintens og begge hold vil fortsat forsøge at score. Der restere 53 sekunder af kampen og Wolfpacks trænerteam vil tale tingene igennem og beder om time out. Wolfpack levere efter timeout’en perfekt forsvar og dobler på Mathias Seilund, der mister bolden ud over sidelinjen. 44 sekunder igen med boldbesiddelse og Wolfpackføring på 71-69

Wolfpack forsøger med hurtigt skud af Luciano De Souza. Det blokeres og Wolfpacks Anders Schou Hansen tyer til overlagt fejl. Det kan Stevnsgades Boris Vukicevic udnytte til reducering til 71-70 og med bolden i siden. Edgaras Stanionis fejler Stevnsgades Fillip Rajovic på et lay-up, og de kan igen skyde to straffekast. Han udnytter det ene til udligning til 71-71 og publikum er på sit højeste lydniveau med 13 sekunder igen af kampen. Det hele slutter med et steal af Stevnsgade på Edgaras Stanionis, men de brænder det efterfølgende skud i de døende sekunder og kampen går i overtime.

Luciano De Souza starter overtiden med to point og Mathias Seilund udligner. Wolfpacks Anders Schou fejles i angrebsrebound. Luciano De Souza kan sætte tre point fra kanten til 76-73. Alonso Brooks fejles og brænder efterfølgende begge straffekast. Der restere 2 minutter af overtiden. Wolfpack stjæler bolden højt på banen og den ender til sidst igen hos Luciano De Souza, der lægger en tæt scoring i og fejles. Wolfpack bringer sig i front med 78-73 med 1:32 igen.  Stevnsgade får ikke noget ud af det efterfølgende angreb. Anders Schou Hansen sætter to straffekast da han fejles. Stevnsgade mister igen bolden og Luciano De Souza kan scorer tre point mere. Kampen er afgjort med stillingen 83-73, et minut igen. Wolfpack Basketball vinder sæsonens anden kamp med slutcifrene 87-83.

Kampen efterlader Stevnsgade SuperMen sidst i Basketligaen, mens Wolfpack Basketball igen får kontakt til ligaens femte og sjette plads. Topscorer for Stevnsgade SuperMen var Mathias Seillund med 28 point mens Fillip Rajovic havde 16. For Wolfpack havde Edgaras Stanionis 21, Durell Vinson 18, Luciano De Souza 18 og Oliver Strøh med 12.

 

 

By | 2017-11-20T08:26:26+00:00 November 19th, 2017|Ikke kategoriseret, News|0 Comments

Leave A Comment