Foromtale: Bakken Bears – Wolfpack Basketball

Alle gode gange 3

Onsdag aften kl 18.30 møder Wolfpack Basketball, Bakken Bears i Vejlby Risskov hallen. Sidst vi var der, slog vi EBAA i Pokalsemifinalen. Kampen bliver samtidig starten på et januar- eventyr for ulvene, som bl.a. byder på hele tre kampe mod Bakken Bears, der aktuelt må betegnes som Danmarks førende basketball hold. Når onsdagens kamp er afviklet så kigger vi hen mod lørdag den 6. januar 2018, hvor Bakken Bears tager bussen den modsatte vej og møder frem i Herlevhallen. Januar måned kulminerer så den 27. januar 2018 i Forum Horsens, hvor ulvene står i deres første pokalfinale i 27 år mod, ja gæt engang……….mod Bakken Bears.

Og så skal vi lige huske kampen den 24. januar også i Herlevhallen mod Stevnsgade SuperMen. Den kamp bliver samtidig starten på at jage Basketligaens 6. plads som i øjeblikket indtages af Svendborg Rabbits med 5 sejrer og 7 nederlag.  Sidst Wolfpack mødte netop SuperMen, blev det til sæsonens mest spændende kamp, hvor Wolfpack tog deres anden sejr i ligaen i overtid i Nørrebrohallen.

Så der bliver, med andre ord, rig lejlighed for ulvefans, til at se basketball fra den øverste hylde. Ingen tvivl om, at Wolfpack Basketball får deres sag for i alle 3 kampe mod Bakken Bears, da de i øjeblikket besidder vel nok Danmarks, måske endda Skandinaviens bredeste trup. Kampen mod Stevnsgade SuperMen er heller ikke en kamp hvor ulvene kan slappe af og se frem mod pokalfinalen. Stevnsgade har godt nok ikke vundet en kamp i ligaen endnu, men i de seneste kampe har de vist at de kan spille op mod selv de bedste hold i ligaen med deres nuværende trup, og kampene har været tætte mod både Bakken Bears, Horsens IC og Svendborg Rabbits. Kampen mod Stevnsgade den 24. januar er den sidste kamp inden pokalfinalen den 27. januar, så ulvene har alle muligheder for at vise, at de senere ugers intensiveret træning af Quaade og Moss har båret frugt, og modnet holdet til netop at stå i en finale og selvfølgelig, at slå Stevnsgades SuperMen.

Kigger vi lidt nærmere på Bakken Bears, ser vi et hold der pt. er spækket med både danske og udenlandske profiler. Den “danske” stamme består af Adama Darboe, Darko Jukic, Thomas Lærke og Morten Sahlerz. Alle danske spiller der har prøvet sig selv af i udenlandske eventyrer, været ledende spillere for deres hold og er vendt hjem for netop at repræsentere Bakken Bears i Europa, hvor holdet aktuelt klare sig rigtig godt i FIBA Europe Cup. Mere om det lidt senere.

Den “udenlandske” garde, består af Devaughn Akoon-Purcell, Doug Wiggins, Michel Diuof, Jeffrey Crokett og Tony Bishop. Alle spillere der vil kunne gå direkte i startopstillingen på de fleste Skandinaviske hold. Her skal der særligt holdes øje med Devaughn og Tony. Forwards der er af ypperste klasse og har spillet stærkt i Bakkens Europæiske kampe og domineret på deres positioner, og som af flere basketkendere betegnes som spillere der er for gode til den danske liga. Tony har tidligere spillet for Ålborg Basket, da de var at finde i Basketligaen. Devaughn er i øjeblikket holdets topscorer både i og uden for Danmark. Udmærker sig særligt ved sine atletiske evner, springstyrke og hurtighed, mens Tony Bishop er den dominerende spiller i posten sammen med Michel Diouf. Sidst skal nævnes holdets veteraner i form af Chris Christoffersen, Kean Thomann og Nicolai Iversen, der alle kommer ind fra bænken og bidrager til rutinen.

Resultatmæssigt fører Bakken Bears lige nu deres pulje i FIBA Europe Cup, hvor de er nået frem til gruppespillet blandt de sidste 16 hold. Her skal Bakken Bears minimum blive 2ér i gruppen for at kvalificere sig til kvartfinalerne. En muligheder der absolut er til stede, da holdet lagde ud med en stærk udebanesejr på 1 point over en af puljens favorit hold BC Tsmoki Minsk. De øvrige 2 kampe har været mod Team FOG Næstved, hvor Bakken lidt sensationelt tabte med 82-87 på udebane til et velspillende Næstved mandskab, og Svendborg Rabbits, hvor det blev til en forventet sejr på 96-69

Wolfpack Basketball går en utrolig spændende Januar måned i møde, hvor vi glæder os til at byde alle jer ulvefans velkommen til basketball i topklasse. Holdet er tunet og klar til udfordringen og ser frem til at byde jer alle indenfor i Herlevhallen og i Forum Horsens. Så vel mødt!

Wolfpack Basketballs kampe i Januar 2018.

3. Januar kl 18:30 – Ude mod Bakken Bears

6. Januar kl. 15:00 – I Herlevhallen mod Bakken Bears

24. Januar kl. 19:00 – I Herlevhallen mod Stevnsgade SuperMen

27. Januar kl 17:00 – I Forum Horsens – Pokalfinale 2018 mod Bakken Bears

By | 2018-01-02T13:57:18+00:00 January 2nd, 2018|Ikke kategoriseret|0 Comments

Leave A Comment