Ulve mod Bjørne 2. akt

Herlev hallen lægger i dag kl 15:00 gulv til 2. akt af de 3 i alt i januar måned mod Bakken Bears. Onsdagens kamp endte med et nederlag på 81-111 på udebane i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus.

Det betyder ikke nødvendigvis at kampen i dag bliver uden spænding og intensitet, da det var et noget dissemineret Wolfpack hold, som stillede til start i Aarhus. Der var masser af plads i bussen, da holdet kun bestod af 8 spillere mod de normalt 12. Årsagen til det skal findes i et sammenfald af uheldige omstændigheder. Klubbens U19 hold, som normalt supplere med Alexander Nedic og Marcus Sampson er pt. i Israel hvor de er inviteret med til en turnering. Edgaras Stanionis, Luciano De Souza og Andreas Høier, var alle ude med mindre skader. Det betød at andre spillere fik lov til at vise deres format og at den altid dominerende spiller hos Ulvene, Durell Vinson, viste at han er klar til pokalfinalen, og leverede sæsonens højeste score for en spiller i år i Basketligaen med hele 36 point, 11 rebounds og en effektivitetsscore på 34 for kampen. Karolis Vaskys fik 15 point og 4 rebounds, hvilket var hans sæson bedste og altid effektive Oliver Strøh havde 11 point 5 assist og 4 rebounds.

Med til historiens skal nævnes at Bakken Bears valgte at spare deres topscore Devaghn Ackoon-Purcell, da han var skadet, og ligeledes stillede de til start i den højeste line- up nogen sinde i Basketligaen med spillere der alle målte mellem 2,01 cm og 2,15 cm. Set i det perspektiv var det slet ikke nogen helt dårlig præstation af Wolfpack Basketball, selvom der aldrig var tvivl om udfaldet af kampen.

Til dagens kamp er Edgaras Stanionis og Andreas Høier tilbage i startopstillingen, mens vi fortsat må undvære drengene fra U19 holdet, da de befinder sig i Israel. Målsætningen for kampen må være, at holdet skal vende sig til den stærke modstand, og fortsat kunne levere stabilt under hele kampen. Wolfpack Basketball består af flere unge, og for Basketligaen uerfarende spillere, hvorfor det er alt afgørende for at kunne være med på niveauet i fremtidige sæsoner, at spillerne får fornemmelsen af at de kan spille med mod selv det pt. nok stærkeste hold i Skandinavien. Nogen nem opgave er det absolut ikke. Træner Thomas Quaade meddeler fra træningenslokalet at kemien på, og troen på sig selv som hold, i øjeblikket er god, og at det går fremad med at få holdet mere homogent sammenspillet.

Så mød op i eftermiddag i Herlevhallen og støt holdet i Basketligaen, eller til hvad man kan kalde den 2. forberedende kamp til pokalfinalen den 27. januar i Forum Horsens. Vi forventer i øvrigt at kunne melde endeligt ud omkring kørsel til Horsens og bustur til pokalfinalen, først i næste uge. Så reserver allerede nu datoen lørdag den 27. januar til dig og din familie og en smuttur til Horsens. Udover kampene i dame og herre finalen  vil i også kunne opleve 2018 udgaven af dunkekonkurrencen samt 3-pointskonkurrence live i hallen. Endvidere minikoncert med band og meget mere….. Vil du selv deltage i konkurrencerne i hallen så gå allerede nu ind på Wolfpacks Facebookside og se hvordan du tilmelder dig som forhåndsdeltager.

Vel mødt i Herlevhallen kl 15:00

By | 2018-01-06T09:37:26+00:00 January 6th, 2018|Ikke kategoriseret, News|0 Comments

Leave A Comment