Pokalfinalen den 27. januar i Forum Horsens

Lørdag den 27. januar 2018 går det løs. Wolfpack Basketball spiller sin første finale i 27 år på seniorsiden og møder igen Bakken Bears, i et brag af en finale i Forum Horsens. Herrefinalen spilles kl 17:30 hvor der er tip off. Tv2Sport er ligeledes på pletten og sender fra Forum Horsens hele finaledagen fra kl 14:45, til de som er forhindret i at tage bussen.

Wolfpack Basketball og moderklubben BMS har arrangeret kørsel til finaledagen. Hvis du er mellem af klubben, skulle du gerne have modtagen en e-mail, med oplysninger om hvordan, hvornår og til hvilken pris du kan komme til med Horsens. Ellers kan du klikke her. Hvis du ikke er klubmedlem, kan du benytte dig af det her link for køb af billetter. Vil du ikke med bussen, men selv køre til Horsens, kan du købe billetter til pokalfinalerne på www.billetto.dk og du skal søge efter pokalfinaler 2018.

Arrangementet i Horsens starter kl 14:20, hvor konferancier Kristian Skovbo byder velkommen. Før damefinalen, der i år står mellem Hørsholm 79ers og Sisu Basketball, vil der være koncert under opvarmningen med Housebandet “Delay”. De spiller også for det nytilkomne publikum før herrefinalen og går på første gang ca. kl 14:30. Midtvejs i pausen har vi Danmarks bedste 3 pointskytter i hallen, der kæmper om titlen som den bedste skytte i 2018 og udfordrer de 5 racks med bolde. Vores konferencier Kristian Skovbo vil undervejs, i begge finaler, underholde publikum med indlagte konkurrencer, lidt trylleri og sjov og spas. I halvlegen i herrefinalen, skal vi så kåre årets bedste dunker i Danmark lige nu. Det plejer at være en fed oplevelse. Så der er mange gode grunde til at tage med til Horsens den 27. januar 2018 og støtte holdet og blive underholdt for en dag.

Vel mødt.

#JointhepacK#

 

By | 2018-01-11T07:01:16+00:00 January 10th, 2018|News|0 Comments

Leave A Comment