Hverdag igen – to kampe på én uge.

Det i år noget alsidige Basketligaprogram, byder i denne uge på 2 kampe for Wolfpack Basketball. Tirsdag aften drager holdet atter engang til Nørrebro og møder Stevnsgade SuperMen i københavneropgør. De forrige kampe er begge faldet ud til Wolfpacks fordel og i sidste kamp i Herlev hallen, var ulvene i 3 periode foran med 80-64 og det virkede til at det også var den reelle forskel på holdende i den kamp. Om det var ulvenerver eller dygtighed af Stevnsgade er svært at sige. I hver fald sluttede kampen af med at være tæt og ulvene tog det længste strå og sejren på 94-91. Den 2. i år over netop Stevnsgade SuperMen. Siden den kamp, har der været rolig i Stevnsgadelejren og de har kunne koncentrere sig om at blive bedre i træningslokalet, da de ikke har haft nogen kampe i Basketligaen. På spillersiden kan nævnes, at Filip Rajovic fortsat er med i kampen om at blive de 12 spillere der skal repræsentere Danmark mod Albanien, den 22. februar 2018 kl 18.15 i Arena Næstved. En flot sæson af ham, er blevet belønnet af landstræneren og han er nu blandt de sidste 16 spillere i landsholdsbruttotruppen.

Wolfpack har som bekendt spillet pokalfinale i Forum Horsens. Kampen blev som forventet ikke vundet, da modstanden fra Bakken Bears bare er for stor. Men pokalfighter titlen og sejr i den indlagte tovtrækningskonkurrence, det kunne ulvene da bringe med sig hjem til Sjælland. Om end slaget blev tabt, var forskellen midt i 3. periode barberet ned til 54-62 mellem de 2 finalister og man fik indtrykket af, at flere ting er begyndt at fungere bedre på Wolfpackholdet, særligt omkring holdets set-plays i angrebsspillet. Så det lover godt for den resterende del af sæsonen og ikke mindst. Kampen mod Hørsholm 79ers, her på fredag, som er ugens 2. kamp ulvene skal i aktion i, på hjemmebane i Herlevhallen kl 19.00 fredag aften.

Hørsholm 79ers må siges at være gået godt og grundig i stå. I deres seneste 5 kampe, er de 4 endt med nederlag. Det senest til Randers Cimbria på udebane, hvor holdets profiler leverede en noget middelmådig indsats foran de 149 fremmødte i Arena Randers. Connor Benarek har over de sidste 2 kampe leveret henholdsvis 5 og 13 point mod Horsens IC og Randers Cimbria. Ty Sabin i samme kampe 9 og 13 point. Hvilket må siges at være noget under deres normale standard. Matt Bonds har været ene om at dominere med henholdsvis 28 og 26 point. Så måske det er taktikken til at Wolfpack kan slå Hørsholm 79ers for 1. gang i år, i Herlevhallen. Netop at holde Ty og Connor fra at lægge for mange point i kurven.

Så har du ikke noget på programmet i morgen tirsdag og fredag aften. Så mød op i hallerne og se Wolfpack spille mod Stevnsgade SuperMen & Hørsholm 79ers. Vel mødt!

#JointhepacK#

By | 2018-02-05T16:56:38+00:00 February 5th, 2018|Ikke kategoriseret, News|0 Comments

Leave A Comment