Wolfpack Basketball tager imod Horsens IC i sidste grundspilskamp

Så nåede vi mindsandten frem til den sidste grundspilskamp i sæsonen 2017/18. Og hvilken en af slagsen det bliver. Det unge Wolfpack hold tager nemlig imod ingen ringere den de formodede vinder af grundspillet, Horsens IC. Kampen ses der frem til med spænding, da Wolfpack for alvor viste deres kvaliteter frem mod hjemmekampen imod Næstved. Der godt nok ikke kunne forbedre deres placering i ligaen med en sejr over Wolfpack Basketball, men alligevel valgte at tilgå kampen med deres stærkeste line-up. De unge ulve var for alvor i spillehumør, og Næstved blev sendt hjem med en sæk på 16 point. Ulvene hylede for alvor højt, og viser at der absolut er gode grundsten at bygge på til næste sæson. Så det er med gode forventninger til, at holdet måske kan drille de “store jyder” fra Horsens en smule onsdag aften kl. 19.00 i Herlev hallen, at jeg møder op og støtter holdet. Hvem ved, måske lurer overraskelsen. Vinder ulvene skiftes modstanderen nemlig ud i de kommende kvartfinaler, da Horsens IC så bliver modstanderen i kvartfinaleserien, da BakkenBears med en sejr i deres sidste kamp, så vil overtage ligaens første plads. I sport kan alt ske, det så vi mod Team Fog Næstved….

Mod Næstved var Oliver Strøh tilbage i starting line-up efter sin længerevarende skade, og det var i en rolle som både spilstyrer og scorer. 19 point blev det til, og mange flotte aktioner ikke mindst, før han desværre igen måtte lade sig udskifte ca. 6 minutter før tid, da han forvred sin ankel. Han kunne dog støtte på den bagefter så i skrivende stund, er han usikker ift. kampen mod HIC. Michael Martin spillede igen en pragtkamp med 20 point 6 rebound og 5 assist. Han var aggressiv som aldrig før og han blomstrer for alvor, og viser hvorfor han tidligere er blevet udnævnt til bedste spiller i hans High School liga… Durell Vinson var igen sig selv. Kazembe Abif, Chris Gabriel og John Steward Mann var statister til hans one man show hele kampen igennem og han sluttede med hele 30 point og 19 rebound, da videoen blev kigget igennem. Ligeledes ser vi at mange af de unge spillere for alvor er ved at finde deres rytme og rutine til at være med i Basketligaen. De store nederlag hvor de er blevet sendt i front, begynder nu for alvor at vise deres resultater i form af større stabilitet. Troen på sig selv, skinner for alvor igennem…

HIC møder også op i Herlevhallen, kæmpende for at bevarer ligaens første plads og dermed hjemmebanefordelen i slutspilskampene frem til finalerne. Så de har absolut noget at spille for. Træner Arnel Dedic har for vane at spille nogle af de yngre kræfter som Oscar Jørgensen mod Wolfpack Basketball. En sublim skytte særligt fra 3 points land. Ellers er der nok af profiler at nævne. Kevin Ricky Larsen, der udmærker sig på centerpositionen med et gennemsnit på 21,1 point og 7,2 rebound, samt er han holdets mest assist givende spiller, hvilket må siges at være lidt usædvanligt for en centerspiller. Det siger blot noget om hans mange kvaliteter. Spillere som Vedran Borovcanin, Lawrence Alexander, Shannon Hale og Derrick Wilson, er alle spiller der potentielt kan scorer 20 point i en kamp, så der bliver nok at se til for Wolfpack Basketball.

Til sidst skal nævnes at Herlevhallen har fået sine nye Wolfpack bannere, som nu iklæder hallen et fantastisk look, og højner tilskueroplevelsen ikke mindst. Det kan du se i videoen her efterfølgende. Så der er alt mulig god grund til at komme i Herlevhallen onsdag aften kl 19.00 og se ulvene mod “de gule” i sæsonens sidste grundspilskamp.

Vi ses………

 

 

By | 2018-03-13T13:13:14+00:00 March 13th, 2018|News|0 Comments

Leave A Comment