Første kvartfinalekamp mod historiske Bakken Bears

Søndag tager Wolfpack igen en tur over storebælt og spiller den første kvartfinale mod Bakken Bears.

Det er et ulvehold med kampe i benene som møder op i Vejlby Risskovhallen, da ugen har budt på kamp både mod HIC og Team Fog Næstved. I begge kampe var der tydelige forbedringer af holdspillet, ligesom de unge spillere på holdet, tager mere ansvar og bidrager godt. Durell Vison har i ugen, næsten som vanligt, været lidt af en énmandshær, og skrevet yderligere 2 double-doubles til hans meritter. Michael Martin var igen en faktor i kampen mod HIC, hvor han igen viste at han i øjeblikket er i hans livs form. Vi så en god debut til unge Jonas Jessen og både Morten Bülow og George Kofi Berling, kom på tavlen med henholdsvis 10 og 14 point. Så det lover godt for en fornuftig kvartfinaleserie mod Bakken Bears. Serien spilles bedst af 5 kampe, hvilket vil sige, at det hold der først vinder 3 kampe, er videre til årets semifinaler.

Bakken Bears er igang med historiske bedrifter. Ikke nok med, at de har kvalificeret sig til dette års kvartfinaler i Basketligaen, så er det næppe gået den basketkyndiges næse forbi, at de i øjeblikket gør det godt på den internationale scene. I onsdags spillede de returopgør mod Vensplits og Bakken havde et solidt forsping i bagagen, da de havde vundet den første udekamp i Vensplits med hele 20 point. På hjemmebane i Vejlby Risskovhallen, der var fyldt til bristepunktet med 2000 fremmødte tilskuere, lykkedes det dem at hive et professionelt nederlag hjem på 6 point, og så var kvartfinale pladsen i FIBA-Europe Cup hjemme. Første gang et dansk professionelt basketball hold er i 2 kvartfinaler på samme tid. Man kan ikke andet end ønske dem tillykke med deres imponerende bedrifter. På søndag står de så overfor et ulvehold, der vil gøre sit ypperste mod den forventede overmagt. Bakken Bears er et hold bestående af en kerne af stærke udenlandske spillere som Jeffrey Crockett, Devaghn Ackoon Purcell og Michel Diouf. Endvidere stærke danske spillere som Adarma Darboe, Darko Jukic, Thomas Lærke (skadet) og Chris Christoffersen, samt flere andre. Nok det stærkeste danske basketligahold i historien. Så ingen tvivl om at ulvene får deres sag for i en kvartfinaleserie mod historiens bedste Bakken hold. Men ulven er ikke slået, før den sidste kamp er kæmpet. Så følg kampen på Basketligaens hjemmeside, og mød op i Herlevhallen til returopgøret fredag den 23. marts kl 19.00

Vel mødt.

By | 2018-03-16T08:27:14+00:00 March 16th, 2018|News|0 Comments

Leave A Comment