2. kvartfinalekamp Wolfpack Basketball-Bakken Bears

Hjemmekamp i Herlevhallen.

Fredag aften kl 19.00 er det tid til den 2. kamp i kvartfinaleserien mod Bakken Bears, hjemme i Herlevhallen. Første kamp i Vejlby Risskov Idrætscenter sluttede med en sejr til Bakken Bears på 103-68. Men det var en kamp, der i perioder var lige, og bjørnene måtte træde i karakter i anden periode som blev vundet 36-18. Bakken Bears kommer til Herlev efter at de tirsdag har været i kamp i en anden kvartfinaleserie. Nemlig i FIBA Europe Cup, hvor de i kampen mod ESSM Le Portel fra Frankrig, trak sig sejrsrigt ud af deres største europæiske udfordring til dato. 76-62 stod resultattavlen på efter kampen, og så havde de endda været foran med hele 22 point i fjerde periode. Så mon ikke det er med lidt trætte ben de Aarhusianske bjørne møder op i Herlevhallen fredag aften? Det skal ulvene udnytte, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at strække kvartfinaleserien til mere end 3 kampe mod dansk basketballs flagskib lige nu. I kampen imod ESSM Le Portal var det Jeffrey Crockett som igen gik forrest, bl.a. med 2 monsterdunk i træk. Men ellers så vi igen et meget aggressivt Bakken hold, der var hurtigst og bedst på de fleste af basketball spillets facetter. De havde i kampen mod ESSM Le Portel, netop den speed og aggressivitet i hele kampen, som vi også ser dem praktisere mod Wolfpack, når de tager de store føringer.

I Aarhus var det Durell Vinson og Michael Martin der gik forrest i en kamp der mistede pusten lidt ved halvleg. Alle mand er forhåbentlig klar til kamp i Herlevhallen. I Aarhus sad Aleksander Nedic og Oliver Strøh over med småskader.

Wolfpack Basketball vil rigtig gerne inviterer jeg indenfor i Herlevhallen til fredags aftenunderholdning. Så mød op og støt holdet mod de historiske basketball- bjørne fra Aarhus. Det er ikke hverdagskost at spille imod et hold, der måske er på vej i semifinalen i FIBA Europe Cup.

Fredag aften må de gerne tabe, så vi kan kæmpe flere kampe mod bjørnene.

Vel mødt i Herlevhallen.

By | 2018-03-21T07:31:10+00:00 March 21st, 2018|News|0 Comments

Leave A Comment