Wolfpack Basketball i konsortium der bygger egen hal

(√Örets aprilsnar ūüėČ )

Wolfpack Basketball har indgået aftaler om partnerskab i nyt konsortium der bygger en ny hal i Skovlunde.

Wolfpack Basketball skal st√• for driften af en ny hal, der skal bygges i forbindelse med den igangv√¶rende ombygning af det gamle Ballerup seminarium. Aftalen er indg√•et imellem den nuv√¶rende entrepreneur samt en sammenslutning af lokale investorer, byggefirmaer og det offentlige i et s√•kaldt OPP-projekt, offentligt-privat partnerskab. Det er endnu ikke offentliggjort pr√¶cist hvem som st√•r bag samarbejdet og gruppen med Wolfpack Basketball i spidsen, men gruppen g√•r under navnet “The Howling Wolf Construction”.

Sportsdirekt√łr Tommy Nielsen udtaler: ” Det var en fantastisk mulighed som opstod for ca. 2 √•r siden, da vi sammen med en gruppe af mulige investorer og sponsorer, sad en aften og vendte mulighederne for at skabe optimale rammer, for en stor k√łbenhavner klub i Basketball, med et internationalt snit. Lige pludselig var der stemning for, at sp√¶de i kassen, hvis forskellige faktorer kunne g√• op i en h√łjere enhed. De faktorer har vi levet op til som klub. Og det handler bl.a. om at vi af frivillighedens vej, kan skabe rammerne for det optimale mandskab omkring en klub, der spiller med hvor det er sjovt

De rammer som skulle falde p√• plads, var bl.a. “set-uppet” omkring kampafviklingen, samt det at Ballerup Kommune skulle godkende den fysiske placering af hallen som vil blive ved Rosenlundsskolen, lige ved siden af den nuv√¶rende ICC-hal. Tommy Nielsen fort√¶ller videre:

For os var det afg√łrende, at placeringen af hallen kunne v√¶re lige ved siden af vores nuv√¶rende tr√¶ningsanl√¶g ved det gamle Ballerup seminarium. I UCC hallen har vi igennem s√¶sonen skabt optimale rammer for vores tr√¶ning, med bl.a. klublokale, rum til fysioterapi, videom√łder og meget andet. Tr√¶ningshallen bruges i dag udelukkende af BMS/Herlev/Wolfpack, og det var afg√łrene at vi ikke skal transportere os til forskellige lokationer, til tr√¶ning og kamp, som vi g√łr i dag. Nu f√•r vi en hal, hvor vi b√•de kan afvikle tr√¶ning og kampe, samt andre arrangementer som camps, i en og samme bygning. Det er et k√¶mpe skridt videre for vores lille organisation, og det er planen at denne fortsat skal drives med udgangspunkt i talentudvikling samt frivillige kr√¶fter. Hallen vi dog blive i dagtimerne blive stillet til r√•dighed for kommunens skoler, n√•r de skal afvikle baskettr√¶ning.

Hallen vil f√• fysisk placering ved siden af den nuv√¶rende UCC hal og bygges p√• det gr√łnne omr√•de, hvor der er plads til den. Hallen, n√•r den er f√¶rdig, vil kunne huse ca. 5000 tilskuere. Den forsynes delvis med mobile tribuner samt faste siddepladser, hvilket g√łr den brugbar til mange form√•l som bl.a. indend√łrs koncerter, boksekampe, h√•ndbold og meget andet. Det er planen at Wolfpack Basketball st√•r for drift og udlejning af hallen, hvilket ogs√• g√łr, at klubben i kampafviklings√łjemed selvf√łlgelig har f√łrsteret p√• reservation af anl√¶gget.

Vi bliver ikke blot f√łrende indenfor talentudvikling, men ogs√• nu p√• det sportslige set-up omkring en klub. Alt sammen under en gren af frivillige kr√¶fter, som er sat i system. Det er vi enorm stolte af.” Slutter Sportsdirekt√łr Tommy Nielsen med at sige, med et smil p√• l√¶ben.

Redaktionen bag Wolfpack Basketball

By | 2018-04-02T07:15:28+00:00 April 1st, 2018|News|0 Comments

Leave A Comment