Sam Tamargo bliver ny head coach for Wolfpack Damer og U15 piger

Basketballklubben BMS Herlev har ansat Sam Tamargo som head coach for klubbens seniordamehold og U19 damehold for den kommende sæsonen 2018/19. Ansættelsen er en klar oprustning af klubbens ambitioner om at være en del af elitebasketball i Danmark også på damesiden.

Sam er en kending af dansk basketball, både som spiller og træner. Han har tidligere været træner i Glostrup Basket og hos BK Amager, hvor han i sæsonen 2016/17, blev kåret af sine trænerkolleger i Dameligaen som årets træner. Det er derfor en erfaren og respekteret herrer der i den kommende sæson skal stå i spidsen for BMS Herlevs satsning på damesiden.

BMS Herlevs formand Steen Jessen og formand for klubbens Talentudvalg Michael Viehweg udtaler i fællesskab:

“Vi er meget stolte og glade for, at det er lykkedes at tiltrække en så stærk trænerkapacitet som Sam til vores klub. Vi er sikre på, at det vil styrke vores fortsatte arbejde på at udvikle gode damespillere og talentfulde ungdomshold”

For at sikre den røde tråd i BMS Herlevs ungdomsarbejde skal Sam også være head coach for klubbens U15 damer i den kommende sæson, ligesom han vil indgå i et tæt samarbejde med head coachen for U17 damerne, Jesper Lundin for at sikre den gode overgang fra ungdoms til seniorbasketball.

Jesper Lundin udtaler: “Vi mener i al beskedenhed, at BMS Herlev har nogle af Danmarks stærkeste ungdomshold både på drenge og pigesiden, og med signingen af Sam fra 1. august 2018 ser vi meget trygt på fremtiden for vores talentfulde pigehold.”

BMS Herlev er for tiden i gang med at undersøge grundlaget for at fremrykke klubbens sportslige strategi for dameholdet, så klubbens seniordamer allerede fra den kommende sæson skal prøve kræfter med det højeste danske niveau i Dameligaen. Det er endnu ikke helt afklaret om holdet allerede tørner ud i Dameligaen for sæsonen 2018/19.

Formand Steen Jessen fortsætter: “Uanset om vi spiller i Dameligaen eller fortsætter i 1. division Øst, vil vi videreføre udviklingen og konsolideringen af klubbens elitearbejde på seniorniveau som en del af Wolfpack organisationen. Derfor er det min klare forventning, at klubbens to bedste seniorhold for herrer og damer i den kommende sæson bliver kendt som BMS Herlev Wolfpack.”

Sam går i den nærmeste fremtid i gang med at forberede holdene til den nye sæson og glæder sig allerede. “I’m happy to join BMS Herlev, and have the opportunity to coach a group of very talented players for this upcoming season. I’m looking forward to get started.”

For yderligere oplysninger kan BMS Herlevs formand, Steen Jessen kontaktes på: sj@bmsherlev.dk

By | 2018-05-27T17:07:30+00:00 May 27th, 2018|Ikke kategoriseret, News|0 Comments

Leave A Comment