Adrian Moss tager endnu en sæson

Sportsdirektør Tommy Nielsen udtaler:
“Vi fortsætter samarbejdet med Adrian Moss. Adrian er blevet en af grundstenene i BMS Herlev Wolfpack, han tager et fuldt ejerskab for klubben og holdet hvor der er en gensidig stor tillid til hans commitment.

Adrian Moss der har måske en af de største karriere i Basketligaen nogensinde kommer fra USA, hvor han var kaptajn for det vindende Collegehold Florida Gators mandskab med flere kommende NBA stjerner. Derefter kom en karriere som Professionel Basketspiller i 15 år inden den spillemæssige karriere sluttede i BMS Herlev Wolfpack. Siden har funktionen været Assisterende Træner & Talenttræner for klubben U17, U19 & U21 hold med succes.

Vi er rigtig glade for at kunne samarbejde med Adrian omkring at klubben fremad endnu en sæson. Adrian lever basketball og har en direkte og ærlig tilgang til sporten der er sundt i et udviklingsmiljø hvor tillid og commitment er afgørende. Adrian´s makkerskab med Pascal Colman omkring Basketligamandskabet har levet op til forventningerne og vi ser frem imod endnu sæson.

Udover klubbens Basketligamandskab skal Adrian Moss igen i år varetage samarbejdet omkring Skolebasketlinjen & træne ungdomshold i BMS Herlev.”

Hør Adrians udtalelser om endnu en sæson samt hvordan han har set holdet udvikle sig i sidste sæson