Dee Franklin skifter til Wolfpack

Dee Franklin er ny spiller i ulveflokken! 🐺🏀
Vi er rigtig glade for i samarbejde med Busy Bees, at kunne præsenterer den tidligere Randers spiller Dee Franklin! ⛹️‍♂️
Busy Bees er personlig sponsor for Dee Franklin 🏀🐺
Om Der Franklin udtaler sportsdirektør Tommy Nielsen: 👇

Hvor vigtig bliver Dee Franklin for holdet?

Det er svært at bedømme, vi har jo rigtig mange dygtige spillere på hans plads men vi håber at han får indflydelse på vores trup. Vi har en væsentligt yngre backcourt kerne i forhold til den forgangne sæson og der har vi ledt efter en erfaren spiller som på og udenfor banen kan tage ansvar og være mere med til at spille andre bedre. Vi har en trup med et kæmpe potentiale, men for at indfri det kræver det at der er noget rutine og nogen der viser vejen.

Når man har en talentfuld backcourt som vi har så er det godt, men ikke altafgørende at have en spiller som Dee der kan skabe plads for andre og være en trussel når der kommer på pres på. Det kan de andre spillere forhåbentligt spejle sig i så de selv med tiden kan blive dem der giver videre.

Vi har set at mange hold der meget gerne vil møde os fysisk og forsøge at slå holdspillet i stykker, Dee er god til at håndtere kontakt og er selv en fysisk spiller på wing der kan håndtere bolden og dække aggressivt op på et højt niveau. Han kan scorer bolden som vi så sidst i Basketligaen hvor han var den 8 mest scorende spillere på nogle flotte procenter specielt imod Topholdene.

Vi glæder os til at se Dee Franklin i kamp 🏀
Hør Dee Franklins første ord som Wolfpack spiller i videoen herunder 👇