Efterårsferien byder på topbasket i Herlevhallen

Lørdag den 20. oktober kl 15.00 er der igen topbasket i Herlevhallen fra Basketligaen Wolfpack tilbyder i anledning af efterårsferien børn der ikke er medlem, til & med 15 år, gratis adgang til kampen. Så der er god grund til at kigge indenfor i Herlevhallen. Denne gang er det Team FOG Næstved der ligger vejen forbi, ulvehulen.

Sæsonstarten har allerede har budt på den første sejr til Wolfpack, der sejrede over Værløse BBK i Ballerup Super Arena i deres seneste kamp. I Wolfpacks tredje kamp er det ænderne fra Næstved der skal besejres. Ikke nogen helt nem opgave. Der venter hård modstand til det unge Wolfpack hold, når Team Fog Næstved kommer på besøg. Team FOG Næstved var et af semifinaleholdene i den forrige sæson og de møder op med et nyt hold hvor der er skiftet ud på mange af pladserne, da de gerne ser, at der kommer medaljer hjem til Sydsjælland i år.

Traditionelt har ulvene haft det svært mod ænderne, da Team Fog Næstved både besidder atletiske spillere, gode skytter og stor fysik under kurven. I den sidste ligakamp var det lidt overraskende Wolfpack der tog sejren med hele 20 point i Herlevhallen i slutningen af sæsonen. Næstved har beholdt få af sine spillere fra forrige sæson. Èn er holdets eneste landsholdsaktuelle spiller i Phillip Hertz. Store Sydafrikanske Chris Gabriel er fortsat som holdets store inside-spiller, mens der er to tilbagevendte i år, i henholdsvis Alexander Bak og Filip Rajovic. Aleksander er tilbage fra en tur til den spanske 4. division. Filip Rajovic fra Stevnsgade Copenhagen hvor han havde en stor sæson sidste år, og blev kåret som ligaens ungdomsspiller 2017/18 og fik sit gennembrud i Basketligaen. Udover dem, besidder Næstved den sædvanlige gruppe af udenlandske spillere, hvor det i sæsonens første kampe har vist sig at være amerikanske Jordan Mathews, der er den største profil i gruppen med et pointsnit på 25 samt 5 rebounds pr. kamp.

Wolfpack har haft den forventede opstart på sæsonen. Holdets nye amerikanske spillere i Austin Waddoups og Deionte Simmons har været de forventede profiler. Ligesom både Mathias Seilund, Oliver Strøh & Morten Bülow spillede en flot kamp mod Værløse. I den kamp viste Andreas Meilbye sig som en forsvarsklippe og tog hele 11 rebounds mens han havde 8 point. Den første kamp blev det blev til et nederlag mod Svendborg Rabbits på 19 point. Næstved har også tabt til Svendborg Rabbits i år, endda på hjemmebane hvor det blev til et 7 points nederlag. Wolfpack viste allerede i den efterfølgende kamp, at der var forbedringer at spore og holdet efterlod ingen tvivl om, hvem der er det bedste hold i øjeblikket i lokalområdet da Værløse BBK blev sendt hjem fra Ballerup Super Arena med et nederlag på 9 point. Wolfpack førte midt i tredje periode med 26 point inden Værløse kom lidt ind i kampen til sidst.

Savner du underholdning i efterårsferien? Så vel mødt til endnu en spændende kamp i Herlevhallen lørdag den 20. oktober kl 15.00 Børn ifølge med en voksen med købt billet har gratis adgang til kampen. De som kommer i Wolfpack t-shirt og som er medlem af BMS Herlev kommer naturligvis fortsat ind uden beregning.