Loading...
Holdet 2018-03-16T10:47:02+00:00

SPILLERE

Aleksander Nedic

Position: Guard
Født: 1999
Højde: 196 cm
Land: Danmark

Alexander er 18 år og er fra Frederiksberg. Alexander begyndte at spille Basketball i Falcon som 7 årig.  Da han var 9 år skiftede han til Jonstrup og har herefter spillet i BMS siden U15. Det er Alexanders 2. sæson hos Wolfpack Basketball. Alexander er en del af ungdomslandsholdet og har spillet på U15, U16 og U18 landsholdet.

Anders Skou Hansen

Position: Guard
Født: 1994
Højde: 189 cm
Land: Danmark

Anders er 23 år og er opvokset i Brøndby. Han begyndte at spille basketball hos Glostrup Basketball Klub, da han var 8 år gammel. Her spillede Anders i alle sine ungdomsår. Anders skiftede efterfølgende til Hørsholm 79ers. Anders spillede i de efterfølgende 2 sæsoner i Nordsjælland. Efter eventyret hos Hørsholm, tog han til USA hvor han spillede for Niagara University. Et NCAA division 1 universitet. Da Anders var færdig med sit ophold her, tog han tilbage til Danmark og spillede for Hørsholm 79ers igen. Sæsonen 2015/16 skiftede han til Wolfpack Basketball og var med til at spille holdet tilbage i Basketligaen. Anders har været en del af alle ungdomslandhold.

Andreas Høier

Position: Forward
Født: 1995
Højde: 206 cm
Land: Danmark

Andreas er 22 år gammel og bor pt. i Albertslund. Andreas har spillet basket i 10 år. Han startede i Glostrup Basket og spillede der indtil 2011. Han fik debut i 2. division som 14 årig. I sæsonen 2011/12 spillede Andreas et enkelt år i Århus for EBAA. Derefter gik turen til Hørsholm 79ers, hvor han fik sin ligadebut. Andreas spillede 3 år i Hørsholm. Andreas er “vendt hjem” til Wolfpack Basketball, hvor han har spillet siden 2014. Andreas var med til at rykke holdet tilbage i Basketligaen sidste sæson.

Andreas har spillet på diverse ungdomslandshold.

Casper Ishøi

Position: Forward
Født: 1991
Højde: 198 cm
Land: Danmark

Casper startede med at spille basketball i Herlev Basketball Klub i 1999. Han spillede der  i 4 år og skiftede til BMS Basketball i 2003 og han har været i klubben lige siden. Casper har været 1 år på highschool i USA i 2008, hvor han spillede for La Junta Tigers i Colorado. Casper blev udnævnt til Tri Peaks League All Confrence First Team. Casper har været en del af Wolfpack Basketball siden 2014

Danijel Marsenic

Position: Guard
Født: 2001
Højde: 186 cm
Land: Montenegro

Danijel bor til dagligt i Ballerup og har spillet basket siden han var 7 år. Han har spillet i BMS i hele sin ungdomskarriere og spiller i dag for det Montenegrinske landshold.

Durell Vinson

Position: Forward
Født: 1985
Højde: 202 cm
Land: USA

Durell Vinson er 32 år og bor til dagligt på Nørrebro i København. Han har fået sin basketopvækst hos Seahawks De Wagner College, hvor han i sit senior år havde et gennemsnit på 13,6 point og 11,5 rebounds. Universitetet holder til på Staten Island, New York og er et NCAA Division 1 College. Durell Vinson var med i 2008 NBA draft, men blev ikke valgt af et NBA hold. Durell Vinson har spillet 10 år som professionel startende i 2008 hvor han spillede for KTP Basket i Kotka i Finland. Vi så ham første gang i Danmark i 2011-12 sæsonen hvor han var under træner Craig Petersens vinger i Svendborg Rabbits. Året efter tog han til Falcon under konstellationen Copenhagen Wolfpack. I de senere år har det været tysk og schweizisk basketball der har haft glæde af hans kvaliteter. Durell Vinson går også under Mr. Double Double, da han ofte scorer mere end 10 point og tager flere end 10 rebounds.

Jonas Giese Anderson

Position: Forward
Født:
Højde:
Land: Danmark, Gentofte

Mere info kommer.

Georg Kofi Berling

Position: Guard
Født: 1990
Højde: 194 cm
Land: Danmark

George havde sin basketball opvækst i Holbæk Basketball Klub, hvor han spillede fra han var 8 til 15 år. George tog til USA efter 1.g af gymnasium og spillede på Gateway High School i Aurora, Colorado i sit  Junior og Senior år – Her spillede han under den legendariske coach (indenfor staten og high school ball) Coach Jeff Sweet. I hans Junior år blev holdet city champs og endte med at blive slået ud i playoffs i 2nd round af Reggie Jacksons (fra Pistons) hold, Palmer High School. I sit senior år blev hans hold slået ud af playoffs i Elite eight.

Efter Gateway, Colorado spillede han på Otero Junior College i La Junta, Co under Coach Houston Reed. Efter to år der transferred han til Western State Colorado University i Gunnison, CO som er en Division 2 skole I RMAC ligaen. Den samme liga som den danske Peter Moller spiller I nu.

Efter 3 år der vendte han hjem og aftjente sin værnepligt i Gardehusarregimentet og spillede for Værløse’s ligahold hvor han var holdkammerat med Luciano De Souza. Efter Værløse rykkede George til Wolfpack Basketball hvor han har spillet siden 2014.

Karolis Vaskys

Position: Forward
Født: 1994
Højde: 196 cm
Land: Litauen

Karolis er uddannet på Sarunas Marciulionis Basketball Academy, hvor han har fået sin basketopvækst.
Han har spillet 1 år i Californien, USA for Renaissance Academy Highschool Team og 1 år for Kenny Smith’s Summer League Team.
Karolis har ligeledes spillet 2 sæsoner i den litauiske 2. division, Regional Basketball League, hvor hans hold vandt bronzemedaljer og han blev udvalgt til All-star holdet i rækken.
Karolis flyttede til Danmark for 3 år siden og fik kontrakt hos Køge Coyotes i 1. division og hvor han i sin 2. sæson vandt rækken med holdet. Karolis har også haft en kort afstikker til Sisu Basketball i løbet af de 3 år han har været i Danmark.

Marcus Appreku Sampson

Position: Forward
Født: 1999
Højde: 201 cm
Land: Danmark

Marcus er 18 år gammel og han bor i Søborg, Gladsaxe. Marcus begyndte at spille Basketball i SISU i 2010 og skiftede til Wolfpack Basketball’s moderklub BMS. Marcus er en del af U19 holdet i BMS og spiller samtidig med Wolfpack Basketball.

Michael Martin

Position: Guard
Født: 1993
Højde: 183 cm
Land: USA

Michael Martin er 24 år og begyndte at spille basketball i en ung alder som 5 årig, og kom til Danmark i Sæsonen 2016/17, hvor han havde 2 kampe for Stevnsgade SuperMen. Han rykkede derfra til Wolfpack Basketball og var med at til at rykke holdet tilbage til Basketligaen i sidste sæson. Michael Martin træner ved siden af sit engagement hos Wolfpack Basketball også flere ungdomshold i Værløse Basketball Klub. Michael har spillet high school basketball på Kapaun Mt Carmel. Her vandt han med holdet 5A stats mesterskabet og blev State Tournament MVP. Han blev endvidere udnævnt til All League second team. Han har spillet i AAU/Summer League med spillere som Perry Ellis, der til daglig spiller i Sydney Kings i Australien og har været at finde i NBA Development League, samt Buddy Heild der til daglig spiller i NBA for Sacramento Kings. Michael Martin gik på JUCO@Coffeyville Community College, hvor han var HM All-Conference spiller. De sidste 2 College år var han på Central Arkansas College.

Morten Bülow

Position: Forward
Født: 1998
Højde: 203 cm
Land: Danmark

Morten har spillet basketball i 10 år. Han startede med at spille i Roskilde Basketball Club, hvor han også bor i dag. Det var Mortens større brødre der introducerede ham til basketball. Efter en del ungdomsår i Roskilde Basketball Club skiftede han til Jonstrup Basketball, hvor han kun nåede at være i et halvt år, da hele holdet inklusiv trænere skiftede til BMS samme år. Siden da har Morten været at finde i BMS. Han blev sidste sæson en del af Wolfpack Basketball. Morten har i tidens løb også været at finde på de forskellige ungdomslandshold.

Niki Tamjidi

Position: Guard
Født: 1991
Højde: 184 cm
Land: Danmark

Niki er 26 år og bor til dagligt i Gladsaxe. Han startede til basket i Gladsaxe Basketball Klub, da han var 15 år gammel. Via et kort stop i SISU, rykkede han til BMS i 2008 og har været i klubben siden. Han var med til at rykke herrerne op fra 2. division til 1. division i 2011/2012 sæsonen. Selv samme år vandt han U21 rækken med holdet.

Niki spillede med BMS  i 1.division i sæsonen 2012/2013, hvor han var en af de bærende kræfter på holdet. BMS tabte det år til Falcon, som efterfølgende rykkede op i Basketligaen. I 2013/2014 sæsonen startede han hos BMS og efter et halvt år gik klubben sammen med Falcon og dannede CPX, hvor Niki flyttede med over. Niki gjorde det så godt at han fik en plads på ligaholdet, som blev til Copenhagen Wolfpack i 2014/2015 sæsonen. Efter en god sæson rykkede holdet som bekendt ned i 1.division og blev til Wolfpack Basketball. Niki var holdkaptajn i sæsonen 2015/2016, hvor holdet gik i 1.divisions finalen, men tabte til Køge. Sæsonen efter (2016/2017) er Niki fortsat som holdkaptajn og var med til at rykke holdet op i basketligaen igen. Niki er fortsat som holdets kaptajn.

Oliver William Strøh

Position: Forward
Født: 1994
Højde: 194 cm
Land: Danmark

Oliver begyndte at spille basketball som helt lille i BMS og spillede som ungdomsspiller i klubben. Herefter flyttede han til Falcon inde på Frederiksberg hvor han spillede indtil han blev 18 år. I Falcon opnåede han en sølvmedalje til U18 herre DM, og blev inviteret til at spillede med Danmarks U18 herre landshold.

Herefter tog Olvier muligheden for at opleve kultur og basket i USA. Han spillede basket på et high school i Kansas -Sunrise Christian Academy- som var et top 10 hold i USA i det år han var der. Det var de også året før anført af Buddy Hield. Olivers år var anført af Tum Tum Niarn Jr. og masse andre spillere. Her fik Oliver muligheden for at spille mod spillere som Julius Randle og Emmaniel Muddiay.

Derefter tog jeg et semester på 2.div college hos Shippensburg University i Pennsylvania.

Efter sine eskapader i Amerika vendte han hjem til Danmark og stod med valget mellem Falcons herre i basketligaen, eller BMS i toppen af 1.div. Da de to hold så meget praktisk slog sig sammen, var valget ikke svært. Oliver havde debut i ligaen med det daværende BFX. Her var jeg også med til at vinde guld for det danske U20 herre landshold til de nordiske mesterskaber i Finland.

Oliver spillede igen næste år for holdet, under navneændringen til Wolfpack Basketball, hvor holdet sikrede sig en 4.plads på sæsonen. Grundet økonomi, rykkede holdet desværre ned og Oliver blev med holdet, under deres nedrykning til 1.division hvor han igen var med til at kvalificere dem til oprykning. Desværre lykkedes det ikke organisationen at få en oprykning på plads, og derfor valgte Oliver at prøve kræfterne i ligaen igen med SISU. Da Wolfpack Basketball så endelig rykkede op året efter, vendte han tilbage.

0
Tilskuere til hjemmekampe (16/17)
0
Medlemmer af Business Netværket
0
Sponsorer

Wolfpack spiller hjemme mod Horsens IC i Herlev Hallen.

Tvedvangen 198, 2730 Herlev
Herlev Hallen
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

SPORTSLIGT MANDSKAB

Thomas Quaade
Thomas QuaadeHead Coach

Headcoach Thomas Quaade overtog holdet efter Giedrius Zibenas i slutningen af november måned. Thomas er en “kending” indenfor dansk basket og har 25 års erfaring som træner. Bl.a. var han assisterende landstræner for det danske herrelandshold tilbage i 2003-2007. Thomas har tidligere trænet Basketligaholdene BK Amager, Aaybøj IF, Randers Cimbria og AaB Basket. Han har endvidere arbejdet med sponsorer i flere klubber, været formand for hans moderklub Roskilde BBC og været professionel træner i både Californien i USA samt Huskvana i Sverige.

Adrian Moss
Adrian MossAssistent Coach

Spiller profil:
Adrian spillede i High school for følgende hold. Humble (Humble, Texas), Fork Union Military Academy, (Fork Union, Virginia) I hans college tid var han aktiv for Florida Gators i perioden 2002–2006 Han var listet i NBA draft i 2006, men blev ikke draftet af et NBA hold. Hans aktive karriere som spiller var i perioden 2006-2017 Adrian Moss spillede positionen Power Forward.

Adrian Moss gik på basketpension i september 2017, i begyndelsen af denne sæson og er indtrådt i en rolle som assistenttræner for holdet. Adrian har 11 års erfaring som professionel spiller, hvor han igennem tiden har spillet på de fleste af klodens kontinenter i lande som Japan, Argentina og Spanien. Han vendte tilbage til København i 2016 og spillede først i Stevnsgade SuperMen og derefter i Wolfpack Basketball også i 2016, hvor han var med til at hjælpe holdet i 1. division og tilbage i Basketligaen. Adrian Moss er den eneste spiller i Danmark, der i sin karrier, har prøvet at vinde det amerikanske college mesterskab NCAA division 1. Det gjorde han med sit hold Florida Gators i 2006, før han kom til Danmark og spillede sin første sæson som professionel hos Randers Cimbria. Samme år, nemlig sæsonen 2006/07 blev han kåret til den mest værdifulde spiller i Basketligaen.

Martin Tot
Martin TotHoldleder

Martin er ham alle hold har brug for. Han arbejder som holdets altmuligmand med at det praktiske for holdet og klubben. Han er der bl.a. med tasker, kaffe og koldt vand til spillerne når vi spiller kampe. Kort sagt en supermand.

Claus Strøh
Claus StrøhSportschef
Tommy Nielsen
Tommy NielsenSportsdirektør
Anders Vind Keathon
Anders Vind KeathonMindset og Fysioterapi

Anders arbejder med eliteprogrammer individuelt tilpasset den enkelte atlet. Igennem samarbejde med Anders har Wolfpack adgang til et unikt koncept, hvor det er muligt som atlet at blive rådgivet i træningssammenhæng mhp. at målrette sin træning specifikt til den sportsgren der udøves, i Wolfpack regi Basketball.

Thomas Flindt
Thomas FlindtFysioterapeut

Thomas Flindt, 27 år og færdiguddannet fysioterapeut i sommeren 2017. Thomas har arbejdet for Wolfpack siden efteråret 2016. Thomas arbejder til dagligt på privatklinik Fysio Danmark FYSIQ i Kastrup. Thomas arbejder specifikt med skadesbehandling og -forebyggelse på holdet, og er med til at skabe en bro til den præstationsfremmende træning som vores Strenght & Conditioning Coaches arbejder med. Derudover er han en aktiv del af den elitekultur, som bygges op i klubben.

Emil Buch Fromberg
Emil Buch FrombergFysioterapeut
Jean Mbe
Jean Mbe Fysisk Samarbejdspartner
Fit&Sund
Michael Kayer
Michael Kayer Fysisk Træner
SEPAS
Mathias Hastrup
Mathias Hastrup Fysisk Træner
SEPAS
BLIV MEDLEM AF FANKLUBBEN!