Loading...
Holdet 2017-11-23T16:20:18+00:00

SPILLERE

Aleksander Nedic

Position: Guard
Født: 1999
Højde: 196 cm
Land: Danmark

Alexander er 18 år og er fra Frederiksberg. Alexander begyndte at spille Basketball i Falcon som 7 årig.  Da han var 9 år skiftede han til Jonstrup og har herefter spillet i BMS siden U15. Det er Alexanders 2. sæson hos Wolfpack Basketball. Alexander er en del af ungdomslandsholdet og har spillet på U15, U16 og U18 landsholdet.

Anders Skou Hansen

Position: Guard
Født: 1994
Højde: 189 cm
Land: Danmark

Andreas Høier

Position: Forward
Født: 1995
Højde: 206 cm
Land: Danmark

Andreas er 22 år gammel og bor pt. i Albertslund. Andreas har spillet basket i 10 år. Han startede i Glostrup Basket og spillede der indtil 2011. Han fik debut i 2. division som 14 årig. I sæsonen 2011/12 spillede Andreas et enkelt år i Århus for EBAA. Derefter gik turen til Hørsholm 79ers, hvor han fik sin ligadebut. Andreas spillede 3 år i Hørsholm. Andreas er “vendt hjem” til Wolfpack Basketball, hvor han har spillet siden 2014. Andreas var med til at rykke holdet tilbage i Basketligaen sidste sæson.

Andreas har spillet på diverse ungdomslandshold.

Casper Ishøi

Position: Forward
Født: 1991
Højde: 198 cm
Land: Danmark

Casper startede med at spille basketball i Herlev Basketball Klub i 1999. Han spillede der  i 4 år og skiftede til BMS Basketball i 2003 og han har været i klubben lige siden. Casper har været 1 år på highschool i USA i 2008, hvor han spillede for La Junta Tigers i Colorado. Casper blev udnævnt til Tri Peaks League All Confrence First Team. Casper har været en del af Wolfpack Basketball siden 2014

Danijel Marsenic

Position: Guard
Født: 2001
Højde: 186 cm
Land: Montenegro

Danijel bor til dagligt i Ballerup og har spillet basket siden han var 7 år. Han har spillet i BMS i hele sin ungdomskarriere og spiller i dag for det Montenegrinske landshold.

Durell Vinson

Position: Forward
Født: 1985
Højde: 202 cm
Land: USA

Durell Vinson er 32 år og bor til dagligt på Nørrebro i København. Han har fået sin basketopvækst hos Seahawks De Wagner College, hvor han i sit senior år havde et gennemsnit på 13,6 point og 11,5 rebounds. Universitetet holder til på Staten Island, New York og er et NCAA Division 1 College. Durell Vinson var med i 2008 NBA draft, men blev ikke valgt af et NBA hold. Durell Vinson har spillet 10 år som professionel startende i 2008 hvor han spillede for KTP Basket i Kotka i Finland. Vi så ham første gang i Danmark i 2011-12 sæsonen hvor han var under træner Craig Petersens vinger i Svendborg Rabbits. Året efter tog han til Falcon under konstellationen Copenhagen Wolfpack. I de senere år har det været tysk og schweizisk basketball der har haft glæde af hans kvaliteter. Durell Vinson går også under Mr. Double Double, da han ofte scorer mere end 10 point og tager flere end 10 rebounds.

Edgaras Stanionis

Position: Guard
Født: 1988
Højde: 195 cm
Land: Litauen

Georg Kofi Berling

Position: Guard
Født: 1990
Højde: 194 cm
Land: Danmark

George havde sin basketball opvækst i Holbæk Basketball Klub, hvor han spillede fra han var 8 til 15 år. George tog til USA efter 1.g af gymnasium og spillede på Gateway High School i Aurora, Colorado i sit  Junior og Senior år – Her spillede han under den legendariske coach (indenfor staten og high school ball) Coach Jeff Sweet. I hans Junior år blev holdet city champs og endte med at blive slået ud i playoffs i 2nd round af Reggie Jacksons (fra Pistons) hold, Palmer High School. I sit senior år blev hans hold slået ud af playoffs i Elite eight.

Efter Gateway, Colorado spillede han på Otero Junior College i La Junta, Co under Coach Houston Reed. Efter to år der transferred han til Western State Colorado University i Gunnison, CO som er en Division 2 skole I RMAC ligaen. Den samme liga som den danske Peter Moller spiller I nu.

Efter 3 år der vendte han hjem og aftjente sin værnepligt i Gardehusarregimentet og spillede for Værløse’s ligahold hvor han var holdkammerat med Luciano De Souza. Efter Værløse rykkede George til Wolfpack Basketball hvor han har spillet siden 2014.

Karolis Vaskys

Position: Forward
Født: 1994
Højde: 196 cm
Land: Litauen

Karolis er uddannet på Sarunas Marciulionis Basketball Academy, hvor han har fået sin basketopvækst.
Han har spillet 1 år i Californien, USA for Renaissance Academy Highschool Team og 1 år for Kenny Smith’s Summer League Team.
Karolis har ligeledes spillet 2 sæsoner i den litauiske 2. division, Regional Basketball League, hvor hans hold vandt bronzemedaljer og han blev udvalgt til All-star holdet i rækken.
Karolis flyttede til Danmark for 3 år siden og fik kontrakt hos Køge Coyotes i 1. division og hvor han i sin 2. sæson vandt rækken med holdet. Karolis har også haft en kort afstikker til Sisu Basketball i løbet af de 3 år han har været i Danmark.

Luciano de Souza

Position: Forward
Født: 1986
Højde: 202 cm
Land: Brasilien

Luciano De Souza er 30 år gammel og er født i Brasilien. Luciano spillede først på sæsonen for Stevnsgade Supermen og var første gang at finde Danmark i 2013/14 sæsonen, hvor han var en stor profil for Team Fog Næstved med 13,5 point og 4,5 rebounds i gennemsnit. Luciano havde sin college karriere hos Idaho Vandals Atletics fra 2008-2010. Et af de lidt mindre kendte NCAA division 1 hold i NCAA turneringens Big Sky division. Her snittede han 8,5 point og 2,7 rebounds som senior. Luciano spillede sidste sæson i 1. division for Køge hvor han var holdets store profil. Han fik sin debut for Wolfpack Basketball mod Randers Cimbria, med 17 point og 6 rebounds.

Marcus Appreku Sampson

Position: Forward
Født: 1999
Højde: 201 cm
Land: Danmark

Marcus er 18 år gammel og han bor i Søborg, Gladsaxe. Marcus begyndte at spille Basketball i SISU i 2010 og skiftede til Wolfpack Basketball’s moderklub BMS. Marcus er en del af U19 holdet i BMS og spiller samtidig med Wolfpack Basketball.

Michael Martin

Position: Guard
Født: 1993
Højde: 183 cm
Land: USA

Michael Martin er 24 år og begyndte at spille basketball i en ung alder som 5 årig, og kom til Danmark i Sæsonen 2016/17, hvor han havde 2 kampe for Stevnsgade SuperMen. Han rykkede derfra til Wolfpack Basketball og var med at til at rykke holdet tilbage til Basketligaen i sidste sæson. Michael Martin træner ved siden af sit engagement hos Wolfpack Basketball også flere ungdomshold i Værløse Basketball Klub. Michael har spillet high school basketball på Kapaun Mt Carmel. Her vandt han med holdet 5A stats mesterskabet og blev State Tournament MVP. Han blev endvidere udnævnt til All League second team. Han har spillet i AAU/Summer League med spillere som Perry Ellis, der til daglig spiller i Sydney Kings i Australien og har været at finde i NBA Development League, samt Buddy Heild der til daglig spiller i NBA for Sacramento Kings. Michael Martin gik på JUCO@Coffeyville Community College, hvor han var HM All-Conference spiller. De sidste 2 College år var han på Central Arkansas College.

Morten Bülow

Position: Forward
Født: 1998
Højde: 203 cm
Land: Danmark

Morten har spillet basketball i 10 år. Han startede med at spille i Roskilde Basketball Club, hvor han også bor i dag. Det var Mortens større brødre der introducerede ham til basketball. Efter en del ungdomsår i Roskilde Basketball Club skiftede han til Jonstrup Basketball, hvor han kun nåede at være i et halvt år, da hele holdet inklusiv trænere skiftede til BMS samme år. Siden da har Morten været at finde i BMS. Han blev sidste sæson en del af Wolfpack Basketball. Morten har i tidens løb også været at finde på de forskellige ungdomslandshold.

Niki Tamjidi

Position: Guard
Født: 1991
Højde: 184 cm
Land: Danmark

Niki er 26 år og bor til dagligt i Gladsaxe. Han startede til basket i Gladsaxe Basketball Klub, da han var 15 år gammel. Via et kort stop i SISU, rykkede han til BMS i 2008 og har været i klubben siden. Han var med til at rykke herrerne op fra 2. division til 1. division i 2011/2012 sæsonen. Selv samme år vandt han U21 rækken med holdet.

Niki spillede med BMS  i 1.division i sæsonen 2012/2013, hvor han var en af de bærende kræfter på holdet. BMS tabte det år til Falcon, som efterfølgende rykkede op i Basketligaen. I 2013/2014 sæsonen startede han hos BMS og efter et halvt år gik klubben sammen med Falcon og dannede CPX, hvor Niki flyttede med over. Niki gjorde det så godt at han fik en plads på ligaholdet, som blev til Copenhagen Wolfpack i 2014/2015 sæsonen. Efter en god sæson rykkede holdet som bekendt ned i 1.division og blev til Wolfpack Basketball. Niki var holdkaptajn i sæsonen 2015/2016, hvor holdet gik i 1.divisions finalen, men tabte til Køge. Sæsonen efter (2016/2017) er Niki fortsat som holdkaptajn og var med til at rykke holdet op i basketligaen igen. Niki er fortsat som holdets kaptajn.

Oliver William Strøh

Position: Forward
Født: 1994
Højde: 194 cm
Land: Danmark

0
Tilskuere til hjemmekampe (16/17)
0
Medlemmer af Business Netværket
0
Sponsorer

HJEMMEKAMP mod Hørsholm 79ers

Wolfpack spiller hjemme mod Bakken Bears i Herlev Hallen.

Tvedvangen 198, 2730 Herlev
Herlev Hallen
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

SPORTSLIGT MANDSKAB

Giedrius Zibenas
Giedrius ZibenasHead Coach
Adrian Moss
Adrian MossAssistent Coach
Martin Tot
Martin TotHoldleder
Claus Strøh
Claus StrøhSportschef
Tommy Nielsen
Tommy NielsenSportsdirektør
Julius Dai
Julius DaiManager
Anders Vind Keathon
Anders Vind KeathonMindset og Fysioterapi
Thomas Flindt
Thomas FlindtFysioterapeut
Emil Buch Fromberg
Emil Buch FrombergFysioterapeut
Jean Mbe
Jean Mbe Fysisk Samarbejdspartner
Fit&Sund
Michael Kayer
Michael Kayer Fysisk Træner
SEPAS
Mathias Hastrup
Mathias Hastrup Fysisk Træner
SEPAS
BLIV MEDLEM AF FANKLUBBEN!