Joachim Viehweg skriver kontrakt med Wolfpack

Joachim Viehweg skriver kontrakt med Wolfpack og er klar til sæson 20/21 i basketligaen!

Fakta omkring Joachim:

Startede i BMS da han var 6 år
Har spillet i Israels top U18 liga i de sidste 2 sæsoner
Spillede U16 EM
Spillede U18 EM sidste år
Er en del af U18 landsholdet I år

Højde: 190cm

Om Joachim udtaler sportsdirektør Tommy:
Hvor stor en indflydelse kan Joachim få på holdet i forhold til den kommende sæson?

Konkurrencen er stor hos i BMS Herlev Wolfpack, vi er en klub med en vindermentalitet i ungdomsrækkerne men også på eliteplan. Joachim tog afsted som en ung dreng til Basket Akademiet i Israel, men jeg syntes at vi har fået ung mand tilbage. Hvis Joachim fortsætter med den indstilling han viser og det har jeg på fornemmelsen så vil han helt sikkert skubbe til hierarkiet via konkurrence.

Det er altid forfriskende når man får spiller ind i truppen hvor man kan mærke på dem at basket er deres alt, det smitter af på os andre og giver os den ekstra gnist som hold.

Er det med blik på fremtiden, at du har valgt at skrive kontrakt med Joachim, eller skal han gå ind og præstere på banen fra start af?

Der er ikke nogen der bliver givet spilletid på forhånd her i klubben, vi har et vindermiljø og hvis Joachim viser at han kan hjælpe holdet bedst så er jeg sikker på at trænerne går med ham. Men det er klart at Joachim er en mand for fremtiden, han er U18 landsholdets måske bedste spiller og jeg har ikke set en sådan moden mentalitet siden at vi havde Iffe Lundberg i klubben. Med ydmyghed og det desire for at udvikle sig er jeg sikker på at Joachim’s og klubbens fremtid er lys.