Sejr over Stevnsgade

Skadesramt Wolfpack hold tog sejr over rækken nummer 9 Stvevnsgade.

Efter et nederlag over Horsens IC skulle BMS Herlev Wolfpack rejse sig mod Stevnsgade i Ballerup Super Arena. Men optakten har langt fra været god, Wolfpack har været hårdt ramt af skader til Jonas Jessen, Jonas Andersson, Mathias Seilund, Agah Kizilkaya & Jesper Sandager. Sidstnævnte blev dog klar til dagens kamp. For Stevnsgade havde man fået Mile Nedic tilbage fra skade.

Wolfpack starter kampen med rigtig flot angrebsspil anført af Andreas Meilby der var varm bag 3 pointslinien, for Stevnsgade er Victor Lorentzen som gør lidt af det hele. Wolfpack har mange mistede bolde over vanligt niveau og det gør at Stevnsgade kan hænge på resten af perioden til 29-23 i Wolfpack favør.

2 Periode starter hvor 1 periode slutter, lidt for mildt forsvar og for mange mistede bolde holder Stevnsgade inde i kampen. For Stevnsgade er det Stefan Jevric der gør det godt, mens BMS Herlev Wolfpack er mere baseret med holdet i fokus, dog har Stevnsgade problemer med at stoppe Deionte Simmons i feltet & Austin Waddoups ude bag linien 21-23 (50-45).

Om det var sidste uges nederlag til Horsens IC vides ikke, men Wolfpack kommer sent ud fra halvlegen og Stevnsgade lignede et hold der var begyndt at lugte sæsonens første sejr. Austin Waddoups holder dog Stevnsgade i snor med nogle store spil ude bag linien, mens Stevnsgade virkelig kæmper i reboundsspillet. Perioden slutter 17-22 (59-57).

I sidste periode steppede Wolfpack op da det gjaldt og viste at de bør have et gear mere 0g med et run de sidste 4 minutter ender kampen 95-83 (28-16).

Scorer Wolfpack Deionte Simmons 25, Austin Waddoups 22, Andreas Meilby 16
Scorer Stevnsgade Victor Lorentzen 23, Setfan jevric 22, Boris Vukicevic 19

Foto er leveret af FN Sportsfoto.