Sikke en sæson

Der er gået små 9 måneder siden oprykningen i juni måned, sidste år, i Herlev Hallen og hvor har vi arbejdet!!!

Vores lille organisation er blevet større, vi har fået flere sponsorer og løftet omsætningen og ført en ansvarlig forretning hvor en økonomi i balance har været i højsædet.

Opbakningen har været fantastisk, med vores nye gruppe af frivillige ‘de uundværlige’ har vi afholdt store arrangementer i Ballerup Super Arena og fået Basketligaen tilbage til Herlev Hallen og løftet vores tilslutning af frivillige.

Vi har med Ballerup Basketby fået landskampene til Ballerup Kommune i de næste 3 år, og planlægningen er allerede gået igang til braget 28 juni mod Armenien.

Vi har dertil fået nyt basketgulv med stor støtte fra Ballerup Kommune og Ballerup Super Arena, Herlev Fonden donerede i slutningen af sæsonen nye bannere til indretning af Herlev Hallen.

Vi afholdte Camp i efterårsferien som blev en succes med flot deltagelse. Vi kommer til at tage vores Camps til et helt nyt niveau som vi glæder os til at løfte sløret for i den kommende sæson!

Vores Health & Fitness er taget til et nyt niveau og med 4 fysioterapeuter og 2 fysiske trænere har vi sat rammerne og overlæggeren i dansk basketball.

Sammen med Ballerup Kommune & Børnebasketfonden fik vi Jr. NBA til byen, de første hold er gået videre og vi glæder os at følge dem til sommer.

På tilskuersiden har vi vækstet markant og løftet vores besøgstal med hele 87pct og ligaens 6 højeste snit.

Den lokale støtte har været markant, i år er vi tilbage og får støtte fra Team Ballerup.

Tirsdag er vi nomineret ved Team Herlev uddelingen.

Sportsligt har vi med ligaens yngste hold været en succes, med en dansk træner har vi med succes holdt fat i vores værdier og nået en Pokalfinale for første gang i 27 år.

Det har samtidig lykkedes os at give debut til ikke færre end 5 af klubbens U19 spillere, flere af dem med markante præstationer så sent som i den forgangne uge hvor en U17 spiller havde 13 point.

Den sportslige målsætning var en 7 plads og at kunne drille de store, de store er i perioder blevet drillet senest med en storsejr over Næstved. Hele 7 kampe er det blevet til mod Bakken Bears og det har været en fornøjelse at se holdet gro med udfordringen og været et mulehår for den totale overraskelse i gårsdagens kamp i Vejlby Risskov Hallen.

En sådan udvikling gør man ikke alene og vi i Wolfpack vil gerne takke alle i og omkring klubben for det store arbejde, sammen er vi stærkere