Status på den kommercielle afdeling

Wolfpack kommercielle afdeling vil her fortælle om vores arbejde i 2018 og lidt om planerne for 2019.

Den kommercielle afdeling består af 2 super frivillige Bo Sachmann & Jens Christian Larsen

Sponsor,- og netværksarbejdet foregår løbende over basket sæsonen, hvor vi mødes til hjemmekampene og vores månedlige netværksmøder. Som noget nyt ønsker vi at udvikle vores relationer og kammeratskaber uden for sæsonen med en række ”ikke basket” relaterede aktiviteter. Denne strategi styrker det kommercielle med at være et aktivt erhvervscentrum i hovedstadsområdet hele året for vores partnere.

Vi har også ændret vores arbejde og koncepter, således at vi indgår længere varende kommercielle aftaler for at sikrer et mere solidt økonomisk fundament for klubben.

Sunpark Erhvervshus
I Juni måned 2018 havde vi den første dialog med Peter Evang og Gitte fra Sunpark Erhvervshus – et nyt ErhvervsHus i Ballerup som er et kontorhotel med næsten på 3.500 m2.
I September 2018 fik vi aftalen på plads med Sunpark Erhvervshus og hermed har Wolfpack Basket fået et professionel kontor og hvor vi har mulighed for at afholde klubarrangementer, morgen netværksmøder og aften ”GÅ HJEM” møder med fagligt indhold.

Vi er den Jyske ambassade
Nyt initiativ rettet mod jyske virksomheder, som ønsker hjælp med afsætning i Storkøbenhavn og evt. lokaler og erhvervsnetværk, hvor Wolfpack Business bliver omdrejningspunktet.
Wolfpack bliver et brohovedet som er med til at åbne dørene for de Jyske partnere.

I løbet af 2018 har vi fået tilgang af nye sponsorer som eksempelvis

  • Brenntag Nordic
  • Interline
  • MENY
  • Nordea
  • Rafn Larsen Biler
  • Sunpark ErhvervsHus
  • Target House
  • Testware
  • Tøjeksperten og
  • Yousee

For tiden forhandler vi med et cateringfirma, som kan levere forplejning til vores VIP- arrangementer ifm kampene og netværksmøder m.m.

Kan du som klubmedlem eller som forældre i klubben hjælpe med at støtte klubbens udvikling? – Svaret er JA!
Har du/dine forældre en relation til eller kendskab til en virksomhed, som med fordel / udbytte kan bruge klubbens medlemmer & familier som ”potentielle kunder” eller klubben som en afsætningsplatform – SÅ SKRIV ENDELIG TIL BO SACHMANN bo@wolfpackbasket.dk eller JENS CHRISTIAN LARSEN – jens@wolfpackbasket.dk

Herudover kan du også støtte klubben ved at gøre følgende:

1) Du kan like vores sponsorers facebooksider
2) Du og din familie kan handle hos vores Sponsorer – eller anbefale vores sponsorer til andre
3) Sørge for at du har et OK benzin/dieselkort – eller downloade OK APP- og sætter kryds i Wolfpack Basket BMS Herlev

Support
Det vigtigt, at du/I kommer og hepper på vores herre- og damehold, således at spillerne oplever en loyal opbakning fra klubben. Det betyder mere end du tror. Vi arbejder på at lave nogle konkurrencer for vores egne medlemmer, som kommer og støtter os. Vi ses i hallen!!

Praktikanter
Fredag den 4/1 begyndte praktikanterne Anders og Patrick, fra Sydsjælland og Marc, franskmand bosiddende i København.
Jens Christian Larsen har taget initiativet til at skabe rammerne og har allerede planlagt en Workshop med den professionelle ideudvikler Dan Ravn (www.nakedgoat.dk), hvor de skal skaber nye tanker og koncepter, således at vi fortsat kan udvikle Wolfpack anderledes end vores øvrige sports konkurrenter.

Målrettet træning skaber resultater på banen
Vores kommercielle afdeling arbejder hver dag på at skabe og udbygge Wolfpacks kommercielle grundlag, og vi er godt på vej. Vi har ingen medaljer vundet, men er alligevel stolte over at have vækstet imponerende flot fra år 2015 til år 2018.
Vi vender hver 1 krone, så vi har desværre fortsat en lille økonomi så vi drikker hverken champagne eller kører på 1.klasse.
For 2019 er målet at styrke den kommercielle afdeling med 1-2 ressourcer mere og arbejder på at implementere vores nye tiltag.
Målet er en fordobling af omsætningen i løbet af de kommende 3 år og målet er realistisk, hvis alle i klubben spiller den kommercielle afdeling på banen mht. nye leads og indhenter tilbud hos vores partnere.

Vidste du det?
Vil du inspireres eller møde nye mennesker som kan skabe vækst for dig eller din virksomhed?
Så tilmeld dig vores Wolfpack Business netværksmøder den første onsdag i måneden f.eks 9/1 januar, 6. februar eller 6. marts. Vi begynder kl. 7.00-9.30 med morgenmad og mødes i Sunpark ErhvervsHus, Industriparken 44A, 2750 Ballerup.
Besøg os på LinkedIn Wolfpack Basket.

Vi ønsker alle et Godt Nytår og sportslig succes for 2019