Tilføjelser til Basketligatruppen

BMS Herlev talentkomitè og Wolfpack trænerteamet har valgt at tilføje endnu flere talenter fra BMS Herlev´s stærke ungdomsafdeling.
Fra klubbens udviklingshold i 1 division, Wolfpack Development, bringes Andreas Mortensen, Samuel Hertel, Theo Jensen og Mads Preuthun.

BMS Herlev Wolfpack går forrest når det kommer til tilliden ved at bruge egne spillere. Efter en sæson hvor man har sendt flere talentfulde spillere afsted, kan man nu bryste sig af at have hele 11 egenudviklede spillere i Basketligatruppen – Ekstraordinært!

Sportsdirektør Tommy Nielsen udtaler:

“Idag er en glædens dag, det er disse dage hvor alle i klubben kan give hinanden et klap på skulderen og sige at man har gjort det rigtige. Det er unge mennesker hvor af hovedparten har taget rejsen helt fra lille kurv og bevaret lysten til at arbejde med deres spil. En lyst der har drevet dem udover deres talent, til at kunne byde den danske Basketelite op til dans”

“Vi har i talentkomitèen, i samarbejde med trænerteamet for Herre, Development & U19 Herre vurderet, for hvem det måtte være det rette tidspunkt for holdet og spilleren, at rykke op. Dertil er der blevet lagt et program der tilgodeser spilleren, så denne kan fortsætte sin flotte udviklingskurve”

Dertil har Development holdet, der søndag slog nummer to i 1. Division, Holbæk, fået tilgang af to nye spillere, Max Albek og Mikkas Palsbo fra SISU, der begge havde deres første træning idag. Velkommen!

Se Wolfpack BL truppen her
Se Wolfpack Development truppen her