Velkommen til sæsonen 2018/19

Wolfpack BL
Den nye Basketligasæson byder på flere spændende nyheder og ændringer. Ligastrukturen er blevet ændret og holdene er delt op i 2 grupper, en Pro A & en Pro B. Det så flere hold på sigt gerne skulle kunne få lyst til at deltage i turneringen i landets bedste række, Basketligaen. Pro A er for de hold, som har været i ligaen i mange år, og samtidig holdene med de største budgetter og tæller Bakken Bears. Horsens IC, Svendborg Rabbits, Randers Cimbria & Team Fog Næstved. Pro B er for de hold, der traditionelt ikke har været fast deltager i Basketligaen årene igennem og samtidig også de hold med lidt mindre budgetter. Det er Wolfpack, Stevnsgade Supermen, Værløse BBK og EBAA. De to sidstnævnte, er de nytilkomne hold, mens Hørsholm 79érs desværre valgte at rykke ned i 1. division af økonomiske årsager og ikke er at finde i Basketligaen i den kommende sæson. Vi håber snart at se dem tilbage i Basketligaen.

Velkommen til Fanseat
Ligaens kampe bliver “live” dækket for første gang efter at Fanseat har købt rettighederne til at streame alle Basketligakampe i Pro A, samt udvalgte kampe i Pro B, herunder lørdagens kamp mod Svendborg Rabbits. Du kan købe dig adgang for kun 60,- om måneden. Slutsspilskampe og landsholdskampe samt pokalfinaler vil også fortsat blive vist på TV2/Sport.

Nye ulve i flokken
Wolfpack der som bekendt stiller op i Pro B divisionen har mange nye ansigter på holdet. Herunder er klubbens ikke europæiske spillere skiftet ud og holdet har tilført Deionte Simmons tidligere Chicago State NCAA division 1. Det er hans første sæson som professionel & Deionte er en spiller som vi forventer os meget af, og er udset til at erstatte Durell Wilson under kurven. Deionte er meget atletisk og havde et gennemsnit på 12 point og 8 rebounds for sit college hold i den forgangne sæson, hvor han var oppe imod store hold som Duke University, Georgetown og Arkansas. Austin Waddoups tidligere Alberta University, fra den canadiske division 1, er udset til at være spilstyrer. Austin har også sin første sæson som udlandsprofessionel & Austin udmærker sig ved at have et rigtig godt overblik samt en høj træfsikkerhed på 47 % fra 3-pointslinjen.

Men det er langt fra de to eneste nye på holdet. Vi skal også sige velkommen til ulveflokken til William Aspelund. William kommer fra svenske Söndertalje Kings og spiller også i postpositionen. Ligeledes siger vi velkommen til Andreas Meilby, tidligere Hørsholm 79érs samt Jesper Moberg Sandager, der aktuelt er vendt hjem fra USA og et vellykket collegeophold. Mathias Peter Seilund er kommet til fra Copenhagen Stevnsgade Supermen, hvor han var en af de bærende kræfter. Og til sidst er unge Agah Kizilkaya også blevet tilknyttet Wolfpack. Fra sidste år er Oliver Strøh, Aleksandar Nedic, Danijel Marsenic, Jonas Jessen, Morten Bülow, Marcus Sampson & Jonas Giese Anderson fortsat at finde på holdet.

Tak for denne gang.
Når nye kommer ind, er der andre som siger tak for denne gang. Det betyder at Casper Ishøi, Niki Tamjidi & Andreas Høyer har valgt at skifte Wolfpack ud til fordel for BK Amager. Vi er kede af de ikke længere er en del af holdet, men takker dem samtidig for deres flereårige indsats i klubben, ikke mindst havde netop de en stor andel i at Wolfpack nu igen er at finde i Basketligaen. Andreas Skou og George Kofi Berling har valgt at sætte skoene i skabet.

Wolfpack DL & Wolfpack Dev
Wolfpack er blevet et par kuld større, da klubben har besluttet at der også skal være et dame hold, samt et udviklingshold på herresiden. Det betyder at Wolfpack nu også er at finde i Dameligaen da holdet er tilmeldt den række. Sam Tamago er tiltrådt som træner for holdet. Dameligaen bliver en stor udfordring og sæsonen 2018/19 bliver set som en læringssæson da holdet er meget ungt og med få undtagelser primært består af spillere der er at finde på U19 & U17 holdene.

Development holdet består af flere talentfulde U20 spillere, suppleres af flere unge BL spillere som sidste år fik deres Basketliga debut og skal spille på dobbeltlicens i denne sæson. Holdet er skabt for at alle spillere kan få konkurrencedygtig modstand i 1. division. Velkommen i flokken til begge hold.