Vi skal være +200 tilskuere på lørdag!

Når damerne møder Amager i Dameligaen på lørdag kl. 14 i Herlev Hallen, er klubbens mål, at vi skal være mindst 200 tilskuere!

Der vil være flere tiltag i forbindelse med kampen, hvor der blandt andet vil være underholdning i pausen, og vi hylder også vores dygtige ungdomshold for de flotte resultater i Pokalturneringen og Lundaspelen!

Der vil som altid være speaker, musik, en lækker bod mm. Der vil også til denne kamp være mulighed for at købe en VIP billet, hvor man inden kampen vil få adgang til en lækker buffet, høre headcoach Sam Tamergos tanker om kampen mm.

Vores damer har overrasket alt og alle i denne sæson, og ligger p.t. på en flot 5. plads i rækken. Det er specielt imponerende når man kigger på pigernes alder, hvor alle jo er U18 eller yngre ”kun” suppleret af veteranen Cecilie Jessen på 21 år – og helt uden betalte udenlandske spillere 😊

Hos modstanderen fra Amager er det lige omvendt. Holdet består primært af spillere med flere års erfaring fra Dameligaen suppleret op med hele 2 amerikanske profiler.

Det er lige præcis de 2 amerikanske spillere, der er de helt store stjerner. Den ene, Valerie Driscoll, måler hele 193 cm og har nok været den bedste/vigtigste spiller i Dameligaen de sidste par sæsoner. Deres anden amerikaner har et point gennemsnit på hele 20 point pr. kamp, så vores unge piger går en hård, men super sjov, lærerig, underholdende og udviklende kamp i møde!

Pigerne har fortjent alt den støtte vi kan samle, så vi håber at I alle vil tage turen til Herlev Hallen på lørdag og bakke op!

Husk at kampen starter kl. 1400!