Vil du med til landskamp med Wolfpack Basketball?

EM-kvalifikationen til Ballerup Super Arena

Den 28. juni arrangerer Wolfpack Basketball og Danmarks Basketball Forbund i samarbejde med Ballerup Super Arena den næste EM-kvalifikationskamp hvor modstanderen er Armenien. Danmark er i øjeblikket igang med Præ-kvalifikationen til EM i 2021 og er havnet i gruppe med Armenien og Albanien. Lige nu ligger Danmark på en 2. plads i den gruppe med 2 sejrer og ingen nederlag, da vi har slået begge hold i de første to kampe. Albanien på Danmarks anden hjemmebane i Arena Næstved, samt den kommende modstander Armenien på udebane i Armenien, efter overtid. Vinder Danmark kampen den 28. juni i Super Arenaen er vi sikrer på at gå videre til den næste runde. Så der er tale om en gruppefinalekamp.

Vil du med til kampen?

Der er 3 måder du kan komme med til kampen. Som klubmedlem har du mulighed for at tilmelde dig og tage med din klub ind og se kampen. Wolfpack/BMS har mulighed for at købe klubbilletter til 1/2 pris af dørsalgsprisen. Dvs. 50,- for voksen og 25,- for børn til og med 15 år. Du tilmelder dig hos Nanna ved at sende hende en mail på nmm@bmsherlev.dk Du får lejlighed til at sidde sammen med de øvrige klubmedlemmer i en af sektionerne bag de to kurve. Hvis du ikke synes at pladsen bag kurvene er nok og absolut gerne vil sidde på tribunerne ved sidelinjen, skal du gå ind på Billetto og købe din billet. Der er i øjeblikket ledige pladser på Sydtribunen til 90,- for voksne og 45 for børn + gebyr. Vil du helt tæt på spillerne under kampen, kan du også købe courtside billetter, der er stolerækker helt nede ved sidelinjen til 150,- for voksne og 75,- for børn. Dem er der dog meget få af så du skal være ret hurtig. Den sidste mulighed for at du er sikker på at komme med er, at melde dig som frivillig til at hjælpe til med opsætning og afvikling af arrangementet. Du behøver ikke at frygte, at du skal arbejde 3 dage i træk. Ansatte fra forbundet er til stede alle dage før kampen i hallen og klargører den til arrangementet. Du vil blive tilknyttet en gruppe, eller i kan melde jer som frivillig i en gruppe, og i vil så få et mødetidspunkt i dagene op til, hvor i over nogle timer skal hjælpe med klargøring af hallen. Forbundet har naturligvis også brug for frivillige på kampdagen og har brug flere forhåndstilmeldinger til selve dagen. Om du er frivillig på dagen eller i dagene op til, vil det udløse en gratis billet til kampen. Du tilmelder dig som frivillig til Helge Thuesen på: helgethuesen@gmail.com

VEJEN TIL EM 2021

Turneringsvejen til EM 2021 er lidt lang og kompliceret at forklare. Men den korte version er, at vinder Danmark mod Armenien, mangler vi en udekamp mod Albanien. Uanset udfaldet af den sidste  kamp vil Danmark være sikrer på at gå videre til 2. prækvalifikationsrunde, hvor modstanden bliver mere vanskelig. Holder den nuværende stilling i de øvrige grupper, ser det ud til at vi får et nordisk opgør mod Sverige den 16. september, samt kampe mod Hviderusland i den næste gruppe. Der er tale om hold, der har spillet VM-kvalifikation i forrige runde, og har været i kamp mod hold der typisk er en del af EM-slutrunden. Kampen den 16. september er også planlagt til at skulle afvikles i Ballerup Super Arena og bliver et nordisk brag af en Basketball kamp da svensken er kendt for sin fankultur og har mange fans der vil møde op i Ballerup til kampen der. Ses vi i Ballerup Super Arena den 28. juni? Og skal vi skabe en fankultur der gør at Danmark går hele vejen til EM i 2021? Vi ses i Ballerup Super Arena den 28. juni.